Câștigă un parfum creat de tine în atelierul unui parfumier!

Ești iubitor de parfumuri și ești curios să afli cum se îmbină aromele în parfumurile de nișă? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai un parfum doar al tău care să-ți reprezinte personalitatea? 

Participă la Giveaway-ul organizat de Jacob Grillhouse și Matca și vei avea ocazia să câștigi o experiență olfactivă unică în Sibiu, în atelierul unui parfumier! 

Tot ce trebuie sa faci este să descoperi notele expuse în zona de Fragrance Bar, să alegi notele preferate și să ne lași datele tale de contact. Vom alege câte un câștigător în fiecare săptămână din luna Decembrie. 

Vom împărtăși cu tine fascinația esențelor și a alchimiei din spatele creării parfumului. În acest workshop vei afla noțiuni despre compunerea parfumurilor și vei descoperi ingredientele prețioase folosite în parfumerie. Te vom ghida în călătoria ta de a-ți crea propriul parfum, unic, din ingredientele tale preferate sau nou descoperite în timpul atelierului. Vei avea acces la ingrediente, acorduri și baze create în atelierul nostru și îți vom pune la dispoziție toate instrumentele necesare ca tu să te bucuri din plin de experiență.

Include: 1x Parfum Personalizat 50ml
Durata: 2h30’

Locație: Atelier Matca, Sibiu

Dacă te vei număra printre câștigători, te vom contacta pentru a stabili data împreună cu tine. Programările vor fi făcute după data de 15 Ianuarie 2024. 

Mult succes!